Obojky proti štěkání zkušenosti

 

obojky proti stekaniu

Časté a hlučné štěkání? Pomůžeme vám!

 

I vy každé ráno odcházíte do práce a váš pejsek za dveřmi neustále pláče?
Již se párkrát stalo, že vám sousedé klepali na dveře, protože váš pejsek neustále štěkal? Nebo jste si jen před nedávnem pořídili štěňátko a rádi byste ho naučili požadovanému chování? Jste na konci se silami a trpělivostí? Nezoufejte a pozorně čtěte dále!

Že už si neumíte představit to ticho, když odcházíte ráno z domu? Při návratu z práce jste pokaždé nervózně v očekávání, zda budete svého čtyřnohého miláčka slyšet štěkat až na ulici? S obojkem proti štěkání toto všechno může být minulostí! Udělejte sebe, svého pejska a v neposlední řadě i své okolí šťastným a pořiďte pro svého chlupáče Obojek proti štěkání.

Štěkání patří mezi základní instinkty psů, stejně jako vyprávění u lidí. V případě, že hlídá dům nebo byt, oznamuje příchod člověka, či reaguje na něco, co se mu nelíbí, je štěkání nejen přirozené, ale přímo žádoucí. Často se však stává, že to zvíře začne přehánět. Prudce reaguje na všechno a všechny. Štěkotem reaguje téměř vždy, dokonce i v noci. Pokud pes štěká i tehdy, kdy by nemusel a neměl, je třeba zakročit.

 

Jak obojky proti štěkání fungují?

 

Ptáte se, jak může nějaký obojek vyřešit neustálé štěkání a vytí mého psa? Jednoduše! Všechna zařízení a obojky proti štěkání jsou aktivovány chováním psa. Znamená to, že se pes vždy může vyhnout nepříjemné korekci upravením svého chování. Pes vždy kontroluje vysílání korekce - ne majitel psa. Takto se pes učí méně nebo vůbec neštěkat a tak se vyhnout korekci.

Obojek proti štěkání detekuje štěkání a aktivuje se výhradně pomocí vibračního senzoru. Obojek je aktivován vibracemi při prvním zaštěkání, následně vydá první varovní zvukový signál. Pokud pes opětovně zaštěká, obojek vyšle korekci, která může být podle typu obojku statická, vibrační, sprejová nebo zvuková.  U většiny obojků proti štěkání se intenzita varovných signálů stupňuje, pokud pes nepřestává štěkat. Prémiové značky nabízejí i kvalitnější technologie, které vám pomohou nejen při štěkání psa ale i při vytí.  Obojky proti vytí naleznete ZDE

 

tien

Jak odnaučit psa štěkat

 

Většinou se stává, že jen slovní oslovení nestačí. Zvíře se během štěkání dostává do jakéhosi transu, ve kterém ho nezajímá nic jiného než jen objekt, člověk či situace, na kterou se právě zaměřil. Pokud nedokážete svého miláčka sami odnaučit tomuto zlozvyku, máte dvě možnosti. Buď se svěřit odborníkovi, cvičiteli, který se s ním popere, nebo vsadit na ověřený a účinný obojek proti štěkání.

V první řadě je důležité poznamenat, že pod zmíněným názvem se neskrývá žádný sadistický a bolestivý zákrok. Zvíře pociťuje, že se mu děje něco nepříjemného, ale jeho fyzické i duševní zdraví není v žádném případě poškozováno. Daný obojek se nejčastěji vybírá podle plemene a povahy zvířete. Všechny jsou však cenově dostupné i kvalitní. V případě, že váháte, který by byl nejvhodnější, neváhejte a kontaktujte nás. Rádi vám poradíme a pomůžeme.

 

Jak si správně vybrat obojek proti štěkání

 

Pokud se chcete rozhodnout, které řešení a který obojek proti štěkání je pro vás a vašeho psa správný, zvažte hlavně, jaký typ korekce preferujete, váhu psa a temperament vašeho psa. Jednotlivé obojky proti štěkání se liší různými funkcemi a technologiemi. Máte velkého nebo malého psa? - oceníte obojky proti štěkání určené hlavně podle váhy psů. Nejen štěká, ale také vyje - obojky proti vytí jsou právě pro vás. Chci obojek pro jednoho psa nebo statickou jednotku proti štěkání pro více psů?

 

tien

 

 

 
Podívat se na komplet nabídku