PetSafe dvířka pro kočky s mikročipem

 

Chcete dopřát vaší kočce více svobody? Máme pro vás novinku!

Značka PetSafe® uvedla do provozu svá nová mikročipová dvířka pro kočky - PetSafe® Microchip Cat Flap. Jednoduchá instalace dvířek byla navržena tak, aby umožnila vašim kočičkám snadný přístup k vnějšímu prostředí a současně udržovala ostatní nežádoucí kočky či jiná zvířata mimo váš domov.

Zařízení PetSafe® Microchip Cat Flap čte jedinečné identifikační číslo mikročipu kočky a nevyžaduje, aby kočka nosila další obojek nebo jiný doplněk. Zařízení je vhodné pro kočky do 8 kg, dokonce mohou být naprogramovány až pro 40 mikročipů, což je velkou výhodou pro domácnosti s více kočkami.

Mikročipová dvířka jsou navržena kromě čipového uzamykání i s pohodlným 4 směrným manuálním uzamykáním, které vám umožňuje kontrolovat přístup a pohyb vašich zvířat. Kromě toho jsou vhodné pro téměř jakýkoliv typ dveří nebo oken, stejně tak i pro zděné stěny.

Mikročipová PetSafe dvířka pro psy a kočky čtou nejběžnější typ mikročipu DX-B (15 číslic). Pokud si nejste jisti, jaký typ mikročipu má vaše kočka (malý pes), vyzkoušejte  kontrolu kompatibility mikročipů přímo na stránce dodavatele a zadejte identifikaci mikročipu, abyste ověřili, zda je váš mikročip kompatibilní.

Link na ověření kompatability mikročipu zde

 

 PetSafe mikroipove dvierka pre macku

 

 
Více informací o produktu
 

  ilustracia tien