Kempování se psem - a vybavení, které oceníte  

Pokud máte rádi přírodu, udržujete aktivní životní styl a máte psa...doporučujeme vám vyzkoušet si kempování se psem. Věděli jste o tom, že kempování se psem se stalo tak populární, že už má tato aktivita i svůj vlastní den? Je jím 5. září!
Základem je vybrat si správný kempink s dostatečným vybavením, a kdybyste se vybrali do neoznačeného kempu, stačí vám vhodné vybavení pro Vás a pro vašeho čtyřnohého přítele.

 

Co si tedy přibalit k vašemu vybavení?

 

Nabízíme vám speciální vybavení na pohodlné kempování se psem a to kdekoliv. Při zakládání stanu jistě oceníte speciální systém Ruffwear Knot-a-Hitch™Jde o kempinkový závěsný systém pro psy inspirovaný horolezeckými pomůckami. Tento komplexní a intuitivní systém, který je navržen speciálně na kempování, umožňuje psům pohybovat se ve vašem táboře a zároveň zůstat na vodítku. Díky němu mohou psi prozkoumat své nové prostředí, zatímco vy připravíte váš základní tábor, či uvaříte večeři. Vhodná cestovní miska na vodu a jídlo pro psa vám ušetří starosti s podáváním večeře a důležité vody během dne. Na výlety přes den poslouží kvalitní vodítko, nebo batoh pro psakde mu můžete nabalit vlastní vodu!

 

závesný kempingový systém Knoat a Hitch

 Závěsný kempinkový systém Knot-a-Hitch™  

Ruffwear Knot-a-Hitch ™ je kempinkový závěsný systém pro psy inspirovaný horolezeckými pomůckami. Obsahuje silné kernmantle lano, které může být natažené mezi dvěma stromy nebo připevněné ke sloupu pomocí snadno použitelného napínacího systému navrženého společností Ruffwear.

Závesný kempingový systém Ruffwear Knot-a-Hitch™

Cestovní taška na krmivo Kibble Kaddie

Cestovní taška Kibble Kaddie je cestovní systém vhodný pro skladování psích potravin. Kompaktní a pohodlný design umožňuje jednoduchou přepravu, skladování a dávkování krmiva. Krmivo se vydává přes boční otvor. Do vnější kapsy se vejdou skládací misky a další pro dobrodružství důležité věci. Kapacita: 10L

Cestovná taška na krmivo Kibble Kaddie

ilustracia tien

 Miska pro psa Ruffwear Quencher Cinch Top 

Ruffwear Quencher Cinch Top™ je upravená verze originální skládací misky pro psy Quencher™. Integrovaný uzávěr se šňůrkou uskladní krmivo na vašich cestách, a toto je tak kdykoliv přístupné na podávání potravy. Skvělé pro hladové psy na cestách, v základním táboře nebo na výletech. K dispozici ve dvou velikostech.

Miska pre psa Ruffwear Quencher Cinch Top

Miska pro psa Ruffwear Basecamp™ Bowl

Basecamp - základní tábor je místo, kde dobrodruzi chodí na osvěžení a občerstvení mezi výpravami. Tato miska na jídlo a vodu z nerezavějící oceli zůstane pevně na svém místě díky základně potažené silikonem. Dno misky je tvarované tak, aby se jídlo, nebo voda shromažďovali uprostřed, a byly tak snadno dostupné.

Miska pre psa Ruffwear Basecamp™ Bowl

 Batoh pro psy Ruffwear Singletrak™ Pack 

Díky dvěma vestavěným a skládatelným lahvím (měchům) na vodu s objemem 0,6L, dvěma kapsám na drobnosti či pamlsky a pěti bodům přizpůsobení, je tento batoh pro psy Ruffwear Singletrak ™ Pack skvělou volbou pro vaše společné jednodenní výlety do přírody.

Batoh pre psy Ruffwear Singletrak™ Pack

Láhev na vodu Kurgo Gourd Water Bottle & Bowl

Výjimečná láhev na vodu pro lidi na cestách se psy, kteří milují dobrodružství. Její hlavní část, láhev, poslouží na vodu pro vás i pro psa. Vy se z ní napijete shora. Z láhve odpojíte misku a nalijete do ní vodu pro svého čtyřnohého společníka. Vyrobena z PVC bez BPA.

Cestovná fľaša na vodu Kurgo Gourd Water Bottle & Bowl

ilustracia tien

 

Něco proti klíšťatům?

 

Paraziti číhají na nás a naše psy v každém ročním období, proto je nejlepší se před nimi vhodně bránit. Dá se jim předcházet použitím drogerieultrazvukových odpuzovačů i speciálních elektronických hřebenů. Antiparazitní šampony pro psy odpuzují klíšťata a blechy a uklidní jeho pokožku. Vůně esenciálních olejů obsažených v šamponech parazitům značně překáží. Kosmetika je navíc plná vitamínů a zajistí vašemu pejskovi lesklou srst. Ultrazvukové odpuzovače parazitů se vyrábějí ve formě přívěsků různých barev a představují ekologické řešení, zde naleznete účinnou ochranu pro Vašeho čtyřnohého kamaráda i pro vás.

ilustracia tien

 

Určitě zůstanete i na noc

 

Pokud váš pes není zvyklý na dlouhý pobyt venku, zejména přes noc, tak mu ho zpříjemněte vhodnou podložkou na ležení, skládatelným pelíškem, či dokonce jeho vlastním spacákem, který ho odizoluje od chladivé a tvrdé země. Vždyť i on si na konci dne zaslouží kvalitní odpočinek a vám to nezabere ve výbavě mnoho místa. Pro lepší viditelnost psa večer mu na obojek, nebo postroj založte kvalitní světlo, abyste měli přehled, kde se nachází, pokud je volně puštěný. 

 

Pelíšek pro psa HIGHLANDS SLEEPING BAG

Je sbalitelný, odolný spací pytel pro udržení tepla, pohodlí a izolaci na cestách. Lehká syntetická izolace poskytuje teplo a ochranu před tvrdými, studenými povrchy a snadno se složí do přiloženého sáčku.

Pelech pre psa HIGHLANDS SLEEPING BAG

Světlo pro psa, Ruffwear - The Beacon

Je vysoce výkonné bezpečnostní světlo pro psy, které pomáhá udržovat jejich viditelnost při slabém osvětlení, nebo nepříznivém počasí. Světlo je dobíjecí, obsahuje až 3 barvy a 3 režimy svícení.

 Bezpečnostné svetlo pre psa, Ruffwear - The Beacon™

 ilustracia tien

 

Určitě si zaslouží odměnu

Za dobře zvládnuté společné aktivity psa určitě rádi odměníte v podobě dobrého pamlsku taštičky na odměny pro psa. Pokud se psem běžíte často, pozorujte, zda netřeba upravit i krmnou dávku na den. Pokud pes hubne, zvyšte přísun kvalitního krmiva. 

Taštička Ruffwear Stash Bag™

Ruffwear Stash Bag™ je šikovný zásobník na sáčky, který se dá připojit k libovolnému vodítku Ruffwear. Taštička má obousměrný zip, vnitřní háček na klíče jako i vnitřní kapsu sloužící jako organizér pro vaše nejdůležitější věci.

Taštička Ruffwear Stash Bag™

 

Tasticka stash Bag 

Taštička na odměny Ruffwear Treat Trader™ Bag

Taštička na pamlsky má vodotěsnou vnitřní vložku a voděodolnou vnější tkaninu pláště, která chrání pamlsky před vnějšími vlivy. Taštička na pamlsky se jednoduše otevírá tahem jazýčku a její magnetický uzávěr vás ujistí o jejím zavření.

Taštička na odmeny Ruffwear Treat Trader™ Bag

 

Tasticka Treat Trader 

 ilustracia tien

 

Doplněk výživy při náročných výkonech

Po dlouhodobé aktivitě v přírodě může pomoci doplněk výživy pro psy, nebo pokud jste na rušném místě i přírodní uklidňující žvýkací tablety pro psy. Pokud denně udržujete chrup vašeho miláčka v perfektním stavu, přibalte si čistící utěrky na zuby, nebo i na oči  či uši. Případně si přibalte i bezoplachový šampon, pokud se pejsek vyválí během pobytu v něčem „voňavém“. Šampon na přírodní bázi oceníte, pokud nechcete v přírodě zanechat po vašem pobytu žádnou stopu navíc.

Žvýkací tablety na podporu kloubů pro psy, VET´S BEST

Vet's Best žvýkací tablety na podporu kloubů jsou doplňkem pro psy, který pomáhá podporovat normální, zdravou chrupavku, pojivovou tkáň a mobilitu kloubů. Přírodní složky jsou vědecky optimalizovány pro lepší absorpci a trávení, aby tak mohly maximalizovat svou účinnost. Jsou vhodné pro velké plemenné psy a psi malého plemene starší než 1 rok a obzvláště dobré pro seniory.

Žuvacie tablety na podporu kĺbov pre psy, VET´S BEST ilustracia tien

 

 

Dbejte i na ochranu přírody

V neposlední řadě nezapomínejte na udržování čistoty okolí, kde se se svým chlupáčem nacházíte a přibalte si do výbavy i kvalitní, ekologické sáčky na exkrementy. Jistě vám k sáčkům poslouží i pouzdro na jejich uskladnění.

Sáčky na exkrementy Beco, 60 ks, s peprmintovou aroma, ekologické

Sáčky na exkrementy Beco, 60 ks, s peprmintovou aroma jsou ekologické a přirozeně biologicky rozložitelné. Jsou dostatečně hrubé a vejdou se do většiny pouzder na sáčky. V 1 balení je 60ks / 4 rolky po 15ks sáčků.

 

Vrecká na exkrementy Beco, 60 ks, s pepermintovou arómou, ekologické

 

ilustracia tien