Krmivo pro psy Naturea

 

naturea_pav

 

Naturea nabízí kvalitní, vysoce nutričně hodnotnou a bezpečnou stravu bez obilí s poměrem více než 60% živočišních složek v každém balení. Naturea se takto maximálně přibližuje přirozené stravě psů a koček. 

Váš pes si zaslouží jen to nejlepší

Strava bez obilnin.

Věděli jste, že 90% psů a koček je alergických právě na obilniny ve stravě a ne na druh masa? NATUREA neobsahuje žádné obilniny, a proto je považována za zdravou stravu pro psy a kočky, která napomáhá předcházet potravinovým alergiím, přibývání na váze či cukrovce.

Tak jako u lidí, i u psů a koček vysoký obsah sacharidů může vést k obezitě a cukrovce. NATUREA neobsahuje žádné obilniny a tak u psů a koček napomáhá...

»eliminovat alergie z jídla: 90% psů a koček je alergických na pšenici, kukuřici, sóju, oves a gluten. Bez obilnin ve stravě je velká pravděpodobnost odstranění těchto problémů.

»udržovat optimální váhu: strava bohatá na bílkoviny s nízkým obsahem sacharidů přispívá k udržení optimální váhy zvířete.

 »předcházet cukrovce: po jídle s nízkým obsahem sacharidů zůstává krevní cukr v optimální hladině. 

tien

Strava bohatá na proteiny

Vysocekvalitní proteiny, které pocházejí pouze ze živočišných složek, jsou důležitou součástí zdravé výživy psů a koček. Proteiny získané ze živočišných složek jsou pro psa či kočku jednoduše stravitelné a vysoce hodnotné, na rozdíl od proteinů pochazejících z rostlinných složek jako jsou obilniny.

Čerstvé proteiny: použití čerstvého masa či ryb zvyšuje nutriční hodnotu krmiva a v neposlední řadě i jeho chutnost.

Krmivo pro psy Naturea obsahuje více než 60% živočišných složek v každém balení. Naturea se takto maximálně přibližuje přirozené stravě psů a koček.

Strava s optimálním množstvím sacharidů

Sacharidy nejsou nezbytné pro typickou a tedy biologicky vhodnou stravu pro psy. To znamená, že je ve skutečnosti nepotřebují, avšak neznamená to, že je neumí strávit, nebo jsou pro jejich zdraví výslovně nezdravé. Problémem při sacharidech je jejich množství a jejich zdroj (kukuřice, sója, oves..) v krmivu pro psy.

Krmiva pro psy Naturea obsahují jen 29 - 37% sacharidů a tím se maximálně přibližují původní stravě psů, která obsahovala jen 14 % sacharidů.

Ochrana kloubů:

Používání glukosaminu, chondroitin sulfátu spolu s MSM (metyl sulfonyl metan), krmivo přispívá k udržování zdravých kloubů zvířat. Tyto složky pomáhají předcházet zánetům v důsledku artritidy a displazie a mají také preventívní účinky u mladých zvířat zejména u plemen psů s predispozicí na dané onemocnění jako jsou například retrívři, ovčáci nebo rotvajleři).

Omega 3 & 6 mastné kyseliny:

Omega 3 a 6 napomáhají v zlepšování kardiovaskulárního zdraví a snižují rozvoj abnormálního srdečního rytmu (arytmie). Mastné kyseliny také: posilňují imunitní systém, snižují rozvoj zánětlivých onemocnění a příznaky alergické dermatitidy, zpomalují rozvoj některých nádorových buněk, brání progresi onemocnění ledvin, pomáhají v kontrole krevního tlaku a snižují srážlivost krevních destiček, pomáhají snížit ztuhlost kloubů.

Přírodní antioxidanty:

V krmivech Naturea se nenacházejí žádné umělé konzervační látky. Umělé chemické konzervanty BHA a BHT byly zakázány pro použití v lidské stravě v různých zemích světa. V Evropské unii, je stále povoleno v potravinách a krmivech. Všechny Naturea krmiva jsou konzervována pouze přírodním tokoferolem (vitamin E) a vitamínem C.