Tetra-Castanho1

Bez_obilnin_katagoria Tetra-Castanho

Exploze chuti, která promění pravidelné jídlo na výjimečný zážitek.

SKUTEČNĚ NA 100% BEZOBILNINOVÉ MOKRÉ KRMIVO PRO psy.

S 88% nebo 89% čerstvých surovin a 0% obilnin, receptury mokrého krmiva poskytují zdravou, kompletní a vyváženou potravu pro Vašeho psa. V užitečném a na životní prostředí přátelském 375g obalu Tetra Paku, je chuť a čerstvost daného mokrého krmiva zážitkem pro Vašeho psa. Pro zajištění ještě větší pestrosti , přidejte jedno balení mokrého krmiva společně k dávce suchého krmiva Naturea, čímž zajistíte zdravější a bohatší život Vašeho miláčka.

STRAVA NA 100% BEZ OBILNIN

Strava bez obilnin je volbou pro ty, kteří chtějí napodobit přirozenou stravu psa, zlepšit jeho zdravé stravovací návyky, snížit riziko potravinových alergií a zajistit lepší a delší život.

A je snadné pochopit, proč:

Ve srovnání s typickými konzervovanými potravinami, bezobilninová strava Naturea® je založena na bázi bílkovin, obsahuje více masa a ryb, stejně jako snadno-strávitelných živočišných tuků.

Skutečně bezobilninové mokré krmivo pro psy je složeno minimálně z 88% čerstvého masa nebo ryb, obsahuje proteiny přesně takové jako se nacházejí ve volné přírodě. Lehce stravitelné ingredience, zelenina s přírodními antioxidanty a oleje pro optimální rovnováhu tuků. Mokrá krmiva jsou balena v obalech Tetra Pack, zaručující čerstvost chuti od prvního do posledního sousta.

Pečlivě vyvážené zdroje bílkovin a tuků, pomáhají udržovat ideální tělesnou hmotnost. A stejne jako všechna Naturea® krmiva, mokrá krmiva pro psy neobsahují žádné vedlejší produkty živočišného původu, kukuřici, pšenici, sóju, rýži ani lepek a používáme pouze přírodní konzervační látky jako jsou vitamin E a tokoferoly.