Ruffwear logo

 

Zakladatel společnosti Ruffwear, Patrick Kruse, od začátku zkoumal možnosti a způsoby života venku - ať už na kole, rogalu či lodi. Vždy hledal způsoby, jak zapojit své psí společníky do všech svých dobrodružství.

Jeho společnost je dnes na celém světě známá pod názvem Ruffwear. Po celou dobu zůstali věrní vášni pro zlepšování a inspiraci pro outdoorové dobrodruhy a jejich psí společníky.

 

Společnost Ruffwear již od založení společnosti v roce 1994 dělá věci vždy trochu jinak. Jsou poháněni společnou vášní pro spojení člověka a jeho psa. Jsou dobrodružná a zvědavá skupina. Věří v čestnost, transparentnost a integritu a ctí si navzájem svou tvrdou práci tím, že nabízejí vděčnost a zpětnou vazbu. Chovají se navzájem jako rodina s podporou a důvěrou. A! Baví se. Sejdou se na lyžích, pěší turistice či raftingu. Setkávají se kolem snídaňového stolu či pivu. Jsou vášniví a milují to, co dělají. "Jsme vášniví a milujeme to, co děláme. Někdy pláčeme od radosti nebo frustrace a prožíváme společně - možná jsme trochu citliví, ale ano, jsme "psí" lidé. "

 

Definice úspěchu společnosti zahrnuje převzetí odpovědnosti vůči naší komunitě a naší planetě. Někdy prohlášení jako "dělat dobře tím, že děláme dobře", znamená pro nás to, že vedeme naše podnikání způsobem, který maximalizuje to dobré, co můžeme udělat ve světě, přičemž si uvědomujeme vliv, který máme na planetě. Proto jsme odhodláni pokračovat v procesu zkoumání a zlepšování našich výrobků a našich postupů s cílem zvýšit pozitivní vlivy našeho podnikání a zároveň snížit zbytečné škody.

Ruffwear je hrdý na to, že spolupracuje s organizacemi, které sdílejí jejich přesvědčení. Jsou přesvědčeni, že prostřednictvím partnerství mohou skutečně dosáhnout vlivu, vytvořit příležitosti, které posílí vazbu mezi lidmi a jejich psy a zajistí, že dobrodružství přijdou.

 

ilustracia tien

 

 Oblečení pro psy RUFFWEAR

Ruffwear - oblecenie pre psov

 
Podívat se na komplet nabídku
 

 ilustracia tien

 

 Postroje pro psy RUFFWEAR

postroj pre psy Front Range Harness

 

 
Podívat se na komplet nabídku
 

 

ilustracia tien

 

 Vodítka pro psy RUFFWEAR

voditka pre psy Ruffwear

 
Podívat se na komplet nabídku
 

 

ilustracia tien

 

 Obojky pro psy RUFFWEAR

obojky pre psy Ruffwear

 
Podívat se na komplet nabídku
 

 

ilustracia tien

 

 Boty pro psy RUFFWEAR

topanky pre psy Ruffwear

 
Podívat se na komplet nabídku

 

 

ilustracia tien