Dvířka pro psy a kočky - svoboda pro chlupáče, volnost pro vás

 

Máte doma pejska nebo kočičku? Omezuje vás někdy neustálé venčení či pouštění vašeho čtyřnohého miláčka dovnitř a ven? Rádi byste jemu i sobě dopřáli více svobody? Máme pro vás řešení!

Realita nejednoho majitele pejska či kočičky - je ráno, venku prší a váš čtyřnohý přítel už netrpělivě "stepuje" u vaší postele s myšlenkou jít se venčit. Vy se při představě, že musíte vstát a jít do deště raději otočíte ještě na pár minut na bok. Po pár chvílích však vstáváte a jdete. Představte si však, že by váš pes nebo kočka mohla vyběhnout ven, kdykoliv se jí zachce. Dokonce i tehdy, když nejste doma. Ptáte se jak?

 

Vyberte si ta správná dvířka pro psy nebo kočky

Usnadněte život sobě i svému mazlíčkovi pomocí přechodných Dvířek pro psy a kočky.

Díky naší široké nabídce dvířek pro psy a dvířek pro kočky umožníte svým domácím mazlíčkům svobodný pohyb zevnitř domova směrem ven a naopak. Bojíte se nechtěných návštěvníků? Nemusíte! Naše přechodné dvířka zabraňují vniknutí ostatním venku žijícím zvířatům do vašeho domova. Jsou dostupná v různých barvách, materiálech a odolná vůči vlivům počasí. Vyberte si přechodná dvířka přesně taková, která nejvíce vyhovují vašim potřebám.

Naše nabídka dvířek je určena pro psy a kočky různých velikostí a hmotnostní kategorie až do 100 kg. Jednoduše je můžete zabudovat do dveří, stěn nebo oken. Nabízejí ruční a automatické možnosti od jednoduchých magnetických uzamykacích systémů až po elektronická smart dvířka, která umožňují přístup domácím zvířatům s elektronickým klíčem nebo mikročipem. Dokonce si můžete určit dobu, kdy se mají dvířka odemknout či uzamknout. Vyberte si, zda domácímu mazlíčkovi dáte na obojek magnetický přívěsek, pomocí kterého se dvířka aktivují nebo mikročip, který přečte zabudovaný senzor v dvířkách a zároveň tak ochrání vstup před jinými zvířaty do vašeho domova. Máte doma více pejsků či kočiček? I na to máme odpověď - senzor ve dvířkách umí rozpoznat až 32 různých čipů.

Dopřejte sobě i svému chlupáči více volnosti pomocí přechodných dvířek pro psy a dvířek pro kočky. Váš mazlíček vám za to jistě poděkuje.

 

Dvířka pro psy

 

 
kompletní nabídka ZDE