Fleky na čalounění a nepříjemný zápach, který naznačuje přítomnost zvířete v domácnosti, se mohou stát minulostí, pokud natrefíte na ty správné čistící prostředky. My jsme takové objevili a rádi se s vámi podělíme o naše dobré dojmy. Výrobce Simple Solution jako první zařadil do své nabídky enzymatické čističe, které rozkládají organické látky a nadobro zničí všechny nečistoty.

Účinné v boji proti značkování

Určitě jste již měli tu čest uklízet s čistícím prostředkem, který sice nádherně voněl, avšak špíny vás nezbavil. Kdysi bylo v módě pracovat systémem – co je mokré, to je čisté. Dnes, když už pomalu každá domácnost vlastní psa nebo kočku, tímto způsobem své obydlí čistit nemůžeme. I když svému zvířecímu mazlíčkovi věnujete dostatek pozornosti a staráte se o jeho hygienu, jeho tělo zanechává na čalounění špínu a zápach. Někdy nám znečistí potahy jídlem, jindy slinami a zejména v začátcích, když ho teprve jen vychováváme, často i vlastní močí. Kdo navíc vlastní fenu, zajisté se setkal i s nepříjemnými skvrnami od krve, a tu je jen velmi obtížné odstranit.

Výrobce Simple Solution přišel na trh s fantastickými výrobky, které vás jednou a provždy zbaví starostí s uklízením. Jejich čistící produkty jsou tak účinné, že se při odstraňování fleků ani nenaděláte. Produkty buď aplikujete přímo na znečištěný povrch, nebo z nich přidáte do pračky či přípravku na tepování čalounění. Speciální složení odstraňovače skvrn a zápachu se od běžných prostředků liší tím, že zápach pouze nepřekrývá, ale ho skutečně odstraňuje, a to díky pro-bakteriím, které produkují čistící enzymy. Ty se aktivují vždy, když natrefí na organické látky. Rychle zaregistrují i stopy moči a efektně ho zničí. Co je výsledkem? Když vaše zvířátko nezaregistruje známý zápach, necítí potřebu na dané místo opakovaně močit.

 

Sbohem, špíno!

Společnost Simple Solution nás svým přístupem nadchla. Na její výrobcích vidět snahu neustále se zlepšovat, proto se již na celém světě objevují chovatelé, kteří na extra účinné čistící prostředky nedají dopustit. Simple Solution již více než 30 let pracuje na řešeních, jak naše domácnosti udržet hygienicky čisté, voňavé a jak přimět naše domácí mazlíčky chovat se inteligentněji. Protože jsou součástí naší rodiny a života, bylo by netaktní zbavit se jich jen proto, že se s nimi doma necítíme dobře. Vlastnit domácí zvířátko by nám mělo způsobovat radost a ne trápení. S čistícími prostředky Simple Solution si vytvoříte hygienické prostředí již během pár minut. Jejich složení v současnosti dosáhlo takovou úroveň, že se zbavíte i odolných skvrn, které se časem do textilií pořádně zaryly. Můžete díky nim vyvolat v pejskovi podnět vykonat svou potřebu na určeném místě a ne všude, kde si umyslí. Na to slouží feromonové prostředky, které zvířata lákají na jejich vlastní toaletu. V nabídce výrobků se objevují i čistící prostředky pro boudy a pelíšky, spreje na předměty, které vaše zvířátko obvykle kouše, no nemělo by, tekuté a práškové odstraňovače moči nebo jednorázové a pratelné plenky pro psy. Ty se dají využít nejen u fen, ale u každého pejska, který má problémy s pomočováním. Výborně poslouží například i v případě, že někam se zvířátkem cestujete.