Produkty animology byly uvedeny na trh začátkem roku 2010 a od úplného začátku se těší velké popularitě a úspěchu u zákazníků.

Animology je vícenásobně oceněná značka, která byla zvolena "nejlepším Pet produktem 2010" a "nejlepším Grooming Produktem roku 2012" ve Velké Británii.

Animology produkty se prodávají ve více než 30 zemích světa a jsou oblíbené u milionů majitelů domácích zvířat po celém světě při poskytování jen toho nejlepšího pro jejich miláčka.

Profesionální řada produktů animology je použivaná jedním z největších světových groomerů a majitelů čtyřnohých šampionů.


 

Cíl a princip produktů Animology je jednoduchý - mít co nejlepší produkty pro psy a psí salony ("Groomer-ů"), které přinášejí výsledky na světové úrovni, za přijatelné ceny. Animology je vícenásobně oceněná značka, která byla zvolená "nejlepším Pet produktem 2010" a "nejlepším Grooming Produktem roku 2012" ve Velké Británii. Animology šampony a spreje jsou oficiálními produkty Groom týmu Anglie. Animology je důvěryhodná a profesionální sada, oceněna majiteli výstavních psů a miliony majitelů domácích zvířat po celém světě. Na Animology péči o vašeho domácího mazlíčka se můžete spolehnout.