Dvířka pro psa do chladného počasí

 

Stále bojujete s myšlenkou, jak nedělat neustále vrátného svému čtyřnohému miláčkovi, když si umíní jít na zahradu, či dvůr? Zejména v nadcházejícím chladném počasí? Přemýšlíte nad přechodnými dvířky pro psy, nicméně máte obavu, zda budou dostatečně těsnit a chránit před nízkými teplotami?

Představujeme vám dokonalá dvířka pro psy pro extrémní počasí. Dvířka s 3 flapy chrání váš domov před extrémními teplotami a díky nim dopřejete sobě i psovi potřebnou volnost a větší svobodu. Tato dobře navržená dvířka pro psy poskytují maximální energetickou účinnost, která je až 3 ½ krát vyšší než standardní dvířka pro psy s jednoduchou bariérou. Dvířka se jednoduše instalují, čili jejich montáž zvládne i méně zkušený domácí kutil. Tato přechodná dvířka lze nainstalovat nejen do domu, ale i do garáže nebo jiného prostoru, kde bude mít váš miláček zázemí během vaší nepřítomnosti.

Když chce jít pejsek ven či dovnitř, projde jen přes uzavírací panel s uzávěrem. Odolný plastový rám zaručí pevnost a pro dodatečnou izolaci je možné použít dodatečný uzavírací panel. Pokud máte strach, zda se váš mazlíček naučí přecházet přes dvířka z jakéhokoliv důvodu, nemusíte. Chvíle tréninku s odměnou pro pejska za dvířky to udělá a radost pejska za to určitě stojí :-)

Nemusíte se obávat ani nežádoucích návštěvníků. Naše přechodné dvířka jsou navržena tak, aby zabránila vniknutí jiným venku žijícím zvířatům do vašeho domova.

V neposlední řadě myslete i na skutečnost, že díky dvířkám pro psy máte vyřešené vycestování s rodinou o víkendu, kdy vašeho pejska nemůžete vzít s sebou a obáváte se v zimě chladného počasí nebo zmrzlé vody.

 dvierka pre psy do chladneho pocasia

 

 
Více informací o produktu
 

 ilustracia tien